Travel and Smile

Lambrechtshoekenlaan, 246
2170 Merksem

Tel. +3236451433

info@travelandsmile.be

Lic. 7223

Find us on Facebook

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

Ecuador en Galapagos

Waterfall
Tissu
Lac
Llama
Een land gescheiden door een denkbeeldige lijn, boordevol natuurpracht! Een lijn die haar naam verleend heeft aan een land waarin ze ook de hoofdstad, Quito, doorkruist. Op bijna 3000 meter hoogte is deze laatste het aankomst- en vertrekpunt voor de meeste uitstappen in dit fascinerend land. Van het noorden tot het zuiden is dit land in drie geografische regio’s verdeeld: een kustlijn langs de Stille Oceaan, de Sierra (Andesgebergte) en de Ecuadoraanse Amazone. Ten westen van de Sierra is het vlak, met koloniale steden zoals Guayaquil. Ten oosten van de bergketen zijn het de immense wouden van het Amazonebekken. In het centrum en langs de Sierra vind je Quito, Otavalo, Cuenca... Als men van de Republiek Ecuador spreekt, denkt men ook aan het natuurparadijs op de Galapagoseilanden. Laat ons op ontdekking gaan!

Goed om te weten

  • Ecuador ligt tussen Colombia en Peru. De oppervlakte is ongeveer de helft van Frankrijk met 16,5 miljoen inwoners.
  • Ondanks de beperkte omvang, biedt Ecuador een verbluffend palet van landschappen en culturen. De authenticiteit en vriendelijkheid van de bevolking garanderen een warm onthaal voor de toeristen.
  • De Galapagoseilanden zijn enkel per vliegtuig bereikbaar (vanaf Quito of Guayaquil), via een van de twee luchthavens: Baltra (Santa Cruz) of San Cristóbal.
  • Darwin ontwikkelde de eerste ideeën voor zijn evolutietheorie op deze eilanden.

Lambrechtshoekenlaan, 246
2170 Merksem

Tel. +3236451433

info@travelandsmile.be

Lic. 7223

Find us on Facebook

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

Door verder te surfen op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info.